Publieke ruimte bewaking

Soms vraagt een omgeving extra aandacht. Misschien vanwege verwachtte en/of constante drukte. Dit kan gelden voor bijvoorbeeld stadscentra. Om BOA’s en politieagenten werk uit handen te nemen, kunt u ons inzetten. Hierdoor loopt er iemand rond, die de rust kan bewaren. Bezoekers kan helpen maar ook om de bezoekersstroom in goede banen te leiden. 

Verder kunnen wij ook de bestaande regels voor u waarborgen. Denk hierbij aan een schone omgeving of aan het verminderen van overlast voor omwonenden. WBN Security heeft als streven om een veilige omgeving voor de klant en omwonenden te maken. Wanneer de omgeving tevreden is met de omgang, weet u zeker dat ze meer zullen begrijpen vanuit uw kant. Dit is een samenwerking, die veel kan betekent voor het veilig houden van de omgeving maar ook ons object. 

Onze Diensten

  1. Toezicht en Patrouilles: Onze getrainde beveiligers voeren regelmatige patrouilles uit in publieke ruimtes om verdachte activiteiten te detecteren en te voorkomen. Door zichtbaar aanwezig te zijn, fungeren zij als een afschrikmiddel tegen potentiële criminelen en verstorende elementen.

  2. Toegangscontrole: Wij beheren en controleren de toegang tot gevoelige gebieden binnen publieke ruimtes. Dit omvat het gebruik van geavanceerde technologieën zoals biometrische scanners en toegangskaarten om onbevoegden buiten te houden.

  3. Camerabewaking: Moderne CCTV-systemen worden strategisch geïnstalleerd om maximale dekking te bieden. Onze controlekamers zijn 24/7 bemand door professionals die direct kunnen reageren op incidenten.

  4. Evenementenbeveiliging: Bij grote publieke evenementen is een grondige beveiligingsaanpak essentieel. Wij zorgen voor de planning en uitvoering van beveiligingsstrategieën die de veiligheid van alle deelnemers garanderen.

  5. Noodhulp en Eerste Hulp: Onze beveiligers zijn getraind in het verlenen van eerste hulp en noodhulp. In geval van een incident kunnen zij snel en efficiënt handelen om verdere schade of verwondingen te voorkomen.

Bekijk wat WBN Security voor uw organisatie kan betekenen

Meer informatie nodig ?