Object bewaking

Object bewaking is een vorm van beveiliging waarbij een beveiliger permanent aanwezig is.  Dit kan ervoor zorgen dat onbevoegde of mensen met slechte bedoelingen worden gestopt. Hierdoor kunnen we u en uw eigendommen optimaal beschermen. Het draait hierbij alleen niet om specifiek een bedrijfspand, het kan ook een opslag zijn. Kluis of bijvoorbeeld objecten die behoren tot het bedrijfsproces van uw onderneming. Ook is tijdens transport mogelijk een object te bewaken. Hierbij zit een beveiliger tijdens het transport continu naast het object. WBN Security waakt over uw eigendommen. In handen van onze ervaren medewerkers, kunnen wij met zekerheid zeggen dat uw eigendommen veilig zijn!

Er zijn een aantal manieren waarbij een beveiliger van risico’s kan indekken. Allereerst wanneer er een object is, dat publiekelijk toegankelijk is, zorgt WBN Security voor een bezoekersregistratie. Hierdoor weten we precies wie, wanneer langs is geweest. Verder zorgen onze beveiligers dat zij alle hoeken van te voren al uit hun hoofd kennen. Hierdoor zullen zij geen verassingen treffen. Voorbereiding is het halve werk. WBN Security zorgt er altijd voor dat het haar zaken op orde heeft. Hierdoor zit voorbereidend werk in het DNA van onze medewerkers. Zij dragen dit ook uit naar u. 

Al onze medwerkers zijn instaat om eerste hulp te verlenen indien nodig. Zij beschikken allemaal over een BHV-certificaat voor bedrijfshulpverlening en zijn EHBO gecertificeerd. Hierdoor brengen we niet alleen een veilig gevoel door externe risico’s weg te houden, maar ook door interne risico’s zo klein mogelijk te houden. 

WBN Security | Object beveiliging

Bekijk wat WBN Security voor uw organisatie kan betekenen

Meer informatie nodig ?