Evenementen beveiliging

Evenementen vragen om veel aandacht. Er zijn vele risico’s waarmee men rekening moet houden. Vanaf het moment dat een bezoeker in de rij staat, beginnen de risico’s. En deze zijn pas voorbij aan het einde van het evenement.  

Om deze risico’s zoveel mogelijk in te dammen, zorgen wij ervoor dat er een compleet team voor u klaarstaat. Een team waarbij de taken juist geschikt zijn. Onze beveiligers bij de deur zullen als eerste de grote risico’s evalueren en indammen. Het handhaven van de regels, gebeurd vanaf dat moment. Wanneer de bezoeker, het evenement betreed, zal hij zien dat iedere beveiliger in contact staat met de ander. Zo kunnen bij evt. dreigingen op het evenement of bij meldingen van een benodigde BHV’er, gelijk actie ondernomen worden.

Bezoekers en medewerkers zullen hierdoor veilig worden gehouden. WBN Security weet dat beveiligingen verder gaat dan alleen het gebouw. Wij weten dat iedereen zijn veiligheid telt, daar gaan wij voor en dat is ons doel. Natuurlijk is het moment van vertrek van de bezoeker ook een moment vol met risico’s. Wij zorgen ervoor dat er bij de deur nog altijd een beveiliger zal staan, om debezoeker een fijne dag te wensen en om te kijken of bezoekers nog in staat zijn om zelf weg te komen.

Een evenement is natuurlijk een logistieke planning vol met beveiligers, waarbij zij de essentie zijn voor een veilige bijeenkomst. Hierdoor zijn beveiligers nodig, die op de juiste manier op elkaar kunnen inspelen. Zij moeten elkaar kunnen aanvullen en uitblinken voor de veiligheid van de medewerkers en bezoekers voor het evenement. WBN Security heeft een team van ingespeelde beveiligers, die weet wat ze te wachten staat. Die veiligheid boven alles stellen en voor elkaar door het vuur gaan!

WBN Security | Evenementen beveiliging

Bekijk wat WBN Security voor uw organisatie kan betekenen

Meer informatie nodig ?