Offerte aanvraag

Het eerste halfjaar, een contract vrije samenwerking.
Daarna contracten op basis van een jaar. Langere contracten ook evt. mogelijk. WBN Security is een bedrijf met een duidelijke visie. Wij voorzien graag in uw behoefte. Om het klantcontact, beter te onderhouden, bieden wij de mogelijkheid om met ons een afspraak te maken, zodat we een vrijblijvend advies kunnen geven voor uw bedrijf. Hier kan al een opmaak tot offerte worden gedaan. Maar door middel van het formulier hiernaast, kunt u ook een offerte aanvragen.

De opbouw van onze contracten bestaat uit een overeenkomst voor een jaar, waarbij maandelijks een betaling plaatsvindt voor het paraat staan voor evt. meldingen. Vervolgens komt het pakket beveiliging dat bij u aansluit. Wij hebben bij zogeheten alarmopvolging/key holding een actie. WBN Security garandeert namelijk de snelste service. Dat bereiken wij door binnen 30 minuten, na een alarmopvolging ter plaatsen te zijn. Zijn wij na 30 minuten pas ter plaatsen? Dan ontvangt u 25% korting. Ziet u ons nog niet na 60 minuten? Dan ontvangt u 35% korting. Is er al anderhalf uur voorbij, is het een gratis alarmopvolging.

Verder werkt WBN Security samen met andere branches. Hierdoor kunnen wij ook een totaal pakket laten opmaken, waarbij wij beveiliging, schoonmaak en catering voor uw bedrijf kunnen aanbieden.
Dit wordt mede mogelijk gemaakt door onze partner bedrijven.

  •  Snelste service
  •  Hoogste kwaliteit
  •  Concurrerende prijzen

Vragen of opmerkingen? Zet ze in de omschrijving bij de offerte, wij zullen ze dan met het maken van de offerte behandelen in een reactie (of als het nodig is, in de offerte zetten).
Of u kunt mailen naar: info@wbnsecurity.nl

Meer informatie nodig ?