Waar staat WBN Security voor?

WBN Security staat voor ‘Wij Beveiligen Nederland’.Over oneze beveiling bij wbn security

Wij komen voort uit ervaren medewerkers in de branche. Na ongeveer 20 jaar te hebben gewerkt in de beveiliging, op allerlei verschillende niveaus, kwam ik tot het besluit om WBN Security op te richten. Dit vooral omdat mijn ervaringen beter kan aansluiten op het snel en kort schakelen van directie WBN security tot de MKB-bedrijven. Dat zorgt er ook voor dat WBN Security verschillende beveiligingsdiensten aanbiedt. Met mijn ervaring die in WBN Security zit, heb ik ook een team kunnen samenstellen die deze waarde met zich meedraagt en trots op is.

WBN Security is een bedrijf met de ervaring om een multinational te bedienen, maar richt zich juist op de middel en kleine bedrijven. Wij zien de groei onder MKB richting veiligheid toenemen. Vooral omdat een MKB, snel kan groeien. Hierdoor groeit de kans op meerdere externe risico factoren met het bedrijf mee. Dit resulteert bij medewerkers en werkgevers in een groeiende vraag naar veiligheid en zekerheid.

WBN Security voltooit elk project binnen de deadline en met het hoogste kwaliteitsniveau. Met een focus op persoonlijke service, concurrerende tarieven en klanttevredenheid streven we er altijd naar om aan de verwachtingen te voldoen en deze ook nog te overtreffen. Zo geven wij, u als klant de benodigde ervaring van veiligheid en beheersbaarheid.

Door de ervaring in de beveiligingsbranche, weet iedere medewerker van WBN Security wat er van hun wordt verwacht. Wij vragen niet alleen om de veiligheid van onze klanten en hun objecten maar ook om de klant te laten zien, dat wij onze tijd ook steken in het brengen van de juiste kwaliteit. Onze focus ligt dus op veiligheid en persoonlijke service. Onze medewerkers zijn niet alleen aan hun outfit, maar ook aan hun stralende uitstraling met een brede glimlach te herkennen. Zo krijgen uw klanten en/of medewerkers een fijne begroeting bij binnenkomst en een fijn afscheid bij vertrek. Iemand die de veiligheid bewaakt en zorgt voor een goede sfeer is een standaard voor WBN security.

Hoge veiligheidsnorm voor een goede prijs. WBN Security garandeert dat de taak, uitmuntend en zeer op tijd wordt uitgevoerd. Week in, week uit. Dag in, dag uit. WBN Security is hier om te voorzien in de wensen van u als klant.

WBN Security bij Kamer van Koophandel en Ministerie van Justitie en Veiligheid

We staan geregistreerd in het handelsregister van de Kamer van Koophandel, onder het KVK-nummer: 78255112.

Verder staan wij ook geregistreerd in het register van het ministerie van Justitie en Veiligheid. Hier staan alle bedrijven in met een beveiligingsvergunning, vrijgegeven door het ministerie.

Wij zijn te vinden onder het ND-nummer: 5958. WBN Security zit gevestigd in Maarssen, Utrecht.

Missie en Visie

Het directe doel van WBN Security is het geven van veiligheid. Dit bereiken we door middel van goede voorbereiding. Wanneer een intake gesprek plaatsvind op het object is het onze taak om de eerste gevaren en risico’s te zien. Het moment dat wij medewerkers inzetten, op uw locatie, zorgen wij ervoor dat zij door ons ingespeeld zijn op de risco’s die extra aandacht vergen. WBN Security heeft verder als ambitie, het grootste beveiligingsbedrijf van de regio te worden. Wij willen dit bereiken door uit te blinken in service en een zeer concurrende prijs aan te bieden.

Hierbij willen wij laten zien dat, wij als WBN Security, geven om onze toekomst en de toekomst van onze kinderen. Zo ziet u dat veiligheid ons verder gaat dan alleen beveiliging. Net als in de beveiliging, is voorkomen beter dan genezen en zo denken wij ook over het klimaat. Hoe eerder wij onze stapjes zetten richting een duurzaam bedrijf, hoe beter het is voor de aarde. U kunt onderaan deze pagina nog meer lezen over ons beleid omtrent MVO.

WBN Security over COVID-19

Door de huidige omstandigheden, zijn er ook nog externe risico’s bijgekomen voor de branche van beveiliging. Normaliter houden wij rekening met de risico’s van een object op diefstal/vernieling maar nu hebben we te maken met een gezondheidsrisico. Sinds 11 maart 2020 heeft de WHO (Wereldgezondheidsorganisatie) de COVID-19 uitbraak, bestempeld als een pandemie. COVID-19, in volksmond ook wel de ‘corona crisis’ genoemd, is een zeer besmettelijke ziekte. WBN Security richt zich erop om de risico’s van besmetting zo klein mogelijk te houden. Niet alleen voor medewerkers maar ook voor klanten. Beveiligers van WBN Security houden zich aan strikte hygiëne eisen. Hierdoor is de kans op besmetting een stuk kleiner. Verder wordt van een medewerker met symptomen van corona (zoals hoesten, keelpijn en koorts) verwacht thuis te blijven.

WBN Security biedt voor nieuwe klanten de mogelijkheid om online afspraken in te plannen. Hierdoor kunnen vragen/opmerkingen/details van beveiliging worden besproken zonder enige vorm van risico. Zo houden we het contact toch nog een beetje persoonlijk. Bij een dergelijk gesprek, wordt u via de mail uitgenodigd tot een Skype gesprek. Heeft u geen Skype? Dat is geen probleem! WBN Security heeft namelijk ook Zoom en Teams. Hierdoor kunnen we u het beste bedienen. WBN Security is een van de weinige, die deze functie aanbiedt. Bent u dus nieuwsgierig naar verdere handelingen van WBN Security omtrent de corona crisis

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

WBN Security kijkt ook naar de wereld om zich heen. Wij realiseren ons dat de manier waarop wij met onze kostbare planeet omgaan, niet meer zo door kan en mag gaan. Daarom doet WBN Security aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). MVO is gericht op het creëeren van 3 waarden. Op economisch (profit), ecologisch (planet en sociaal (people) gebied. Wij zien MVO als een doel op zich, dit doel willen we bereiken door op ecologisch gebied, onze medewerkers zo duurzaam mogelijk te laten werken. zoals alleen nog maar elektrische auto’s rijden. Dit is een doel dat niet alleen ecologisch maar ook economische voordelen meebrengt. Ook besteden we aandacht aan onze medewerkers op sociaal gebied. Hierbij zorgen we ervoor dat we genoeg werkgelegenheid behouden voor onze medewerkers zodat zij in hun financiële behoefte kunnen voorzien. Daarnaast staat de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers voorop. Hier voorzien wij in door middel van de werkdruk af te stemmen met de medewerker. Daardoor heeft de medewerker een vrij open cultuur met de directie, zodat wij onze medewerkers tevreden kunnen houden. Wij geloven immers dat tevreden medewerkers, goede resultaten geven.

Meer informatie nodig ?