Mobiele surveillance

Mobiele surveillance is een vorm van beveiliging waarbij een surveillant vanuit de auto controle rondes doet. Meestal volgt dit uit een alarmopvolging maar dit kan ook gewoon systematisch in overeenstemming met de klant gebeuren. Het is ook mogelijk dat een surveillant het pand controleert, indien het nodig wordt geacht. Zo weet u als klant, zeker dat het een loos alarm was.

Het inzetten van mobiele surveillance als beveiligingsmethode is vooral handig wanneer u geen permanente beveiliger bij het pand wilt. Of dat simpelweg niet nodig is. Het beveiligen vanuit de auto kan bijvoorbeeld goed passen bij een bouwterrein, wijk of een industrieterrein. Doordat wij werken met vaste, vertrouwde medewerkers die de risico’s kennen van u bedrijf, voorkomen wij een inbraak en/of vandalisme. WBN Security zal een bekend gezicht in en rondom uw bedrijf zijn. 

Voordelen van Mobiele Surveillance Beveiliging

  1. Flexibiliteit: Mobiele eenheden kunnen snel en efficiënt reageren op veranderende beveiligingsbehoeften en situaties.
  2. Kostenbesparing: In vergelijking met vaste beveiligingsposten is mobiele surveillance vaak kosteneffectiever doordat het mogelijk is om meerdere locaties met dezelfde eenheid te beveiligen.
  3. Preventieve Werking: De zichtbaarheid van mobiele patrouilles heeft een afschrikkende werking op potentiële criminelen.
  4. Snelle Reactietijd: Door de mobiliteit kunnen eenheden snel ter plaatse zijn bij alarmmeldingen of verdachte situaties.
  5. Geavanceerde Technologie: Mobiele surveillance voertuigen zijn vaak uitgerust met moderne technologieën zoals GPS-tracking, realtime communicatie, en bewakingscamera’s, wat de efficiëntie en effectiviteit verhoogt.

Bekijk wat WBN Security voor uw organisatie kan betekenen

Meer informatie nodig ?